InloopmiddagenSomeren
De Inloop in Someren is telkens bij aanvang van een nieuwe ronde cursussen.
Op dinsdag 9 januari 2018 van 14:00 tot 16:00 uur is er een inloop in de Bibliotheek Someren aan de Molenstraat.

We willen hier nogmaals vermelden dat de mensen die de inlopen in Someren willen bezoeken, zich goed op de hoogte moeten stellen van de data waarop een inloop gehouden wordt. Deze kunt u altijd vinden op de achterpagina van het maandelijkse Mededelingenblad.

Asten
In Asten is de wekelijkse Inloop op zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:00 uur in De Beiaard.

De inloop probeert de "drempelvrees" voor de computer weg te nemen. Ook de gedachte van "dat is niks voor mij" zal door een bezoek aan de inloop kunnen veranderen.
Verder zijn de inloopmiddagen gezellige ontmoetingsbijeenkomsten, waar men leeftijdgenoten treft die mogelijk al langer lid zijn van SeniorCompAS. Tijdens een kopje koffie kunnen de ervaringen uitgewisseld worden.
Op de inloopbijeenkomsten wordt u ontvangen door gastheren en gastvrouwen, die informatie geven en behulpzaam zijn bij het algemeen gebruik van de computer.
Voor gebruiksvragen zijn er meestal docenten aanwezig, die u een helpende hand kunnen toesteken bij uw problemen met Windows of een toepassingsprogramma.
Voor technische vragen zijn er altijd leden van Technische Commissie aanwezig die voor uw problemen oplossingen proberen te zoeken.


Vooral voor aspirant-leden of voor nieuwe leden, die zich onlangs hebben ingeschreven, is het belangrijk om naar een van de inloopmiddagen te komen. Zij kunnen een kijkje nemen in het leslokaal, veel informatie krijgen over de inhoud van de verschillende cursussen en de overige activiteiten van SeniorCompAS.

De inloopmiddagen in het kort: 
- voor iedereen die informatie wil over SeniorCompAS, of het SeniorWeb Leercentrum Asten, over  cursusmogelijkheden, over de aanschaf van een computer, enz.
- er is de mogelijkheid om zich op te geven als lid en zich aan te melden voor een cursus
- voor leden die informatie willen over de lessen, cursusvragen hebben of gewoon gezellig bezig willen zijn met de computer
- leden en bezoekers kunnen gratis internetten en e-mailenFacebook