Aanmelden voor cursus

Leden
U kunt zich uitsluitend aanmelden voor een cursus door een aanmeldingsformulier volledig in te vullen.
U heeft de keuze uit twee manieren waarop u zich kunt aanmelden: het bekende downloadformulier dat u moet openen, invullen en afgeven of opsturen en het nieuwe digitale formulier, dat u op de website invult en verstuurt. Kies hieronder welk formulier u wilt gebruiken. 

Klik hier voor het downloadformulier.
Vul het volledig in. Ook uw lidnummer! Onvolledig ingevulde formulieren worden niet in behandeling genomen.

Klik hier voor het digitale formulier.
Er zijn een aantal verplichte invulvelden en een aantal hokjes die u kunt aanvinken. Als u op Versturen klikt, wordt het automatisch verstuurd naar de cursusleiding. U krijgt meteen een scherm met de melding dat het verstuurd is en u ziet een knop om uw ingevulde formulier af te drukken. Van de cursusleiding ontvangt u automatisch een e-mail dat uw aanmelding ontvangen is en wat er verder mee gebeurt en een kopie van uw ingevulde formulier.

Aanmeldingen op een andere wijze dan hierboven beschreven (bijv. e-mail naar een van onze e-mailadressen of telefonisch) kunnen niet worden verwerkt, omdat de benodigde gegevens niet bekend zijn. Wij moeten dan weer contact met u opnemen en om deze gegevens vragen. U zult begrijpen dat dit extra werk met zich meebrengt voor de cursusleiding.

Niet-leden
Bent u geen lid, maar wilt u toch een van onze cursussen volgen? Dat kan, maar dan betaalt u voor een cursus. Per les betaalt u dan 10. Een cursus bestaat uit 4 of 6 lessen, afhankelijk van het onderwerp. U betaalt bij aanvang van de cursus door een eenmalige machtiging te ondertekenen. 
Aanmelden voor een cursus kan uitsluitend op een van onze inlopen.
Klik hier.

Facebook